Träningsläger, Teneriffa Dag 4

Idag vaknade jag väldigt tidigt, min kropp verkar ställt in sig på runt 07:00 till 07:30 så jag vaknar automatiskt runt den tiden. Men vi ska ändå upp och sätta på oss träningskläder och vara redo strax efter 07:30. Idag var det tänkt att köra ett alternativpass vid poolen, men den var stängd för rengöring och öppnade inte förrän klockan 09:00, så vi traskade vidare till simbassängen som fanns lite längre bort i området. Men det var tydligen stängt också, så vi fick vandra tillbaka till hotellet, dra på oss löpargrejer och bestämde oss för att ta en tripp till stranden för att köra morgonjogg, ♪ Vamos a la playa ♫
 
Det var riktigt skönt att springa i strandkanten och när vågorna kom så fick man springa i vattnet, svalkande och skönt. Solen låg på riktigt skönt och det var skön tystnad, endast ljudet från vågorna. Det blev i alla fall ett pass på 10km, varav ca 7km var på stranden.
När vi kom tillbaka till hotellet blev det frukost, sedan avkoppling, sen var det dags för EM-passet som blev vårt planerade FM-pass. Nämligen vattengympa, vi körde gympa i en timme utan vila. Löpning, pendla med ben, cykla i 2min-intervaller. Sjukt skönt och jobbigt pass faktiskt, dessutom fick vi många blickar på oss.
 
Sen var det dags för Italiensk buffé, var inte så märkvärdigt och pizzan var... en degbit med ost på.. typ.
Fick istället ösa på med frukt och grönt. Efter maten blev det en promenad för att smälta maten.
 
 
-
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

ja, det var kort, skönt va? Du var fin. mamma

2013-02-03 @ 10:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0