Hertsöträsk

 
 
Röda leden på ~11km är extremt snötäckt de gulmarkerade områdena. Det går bitvis springa på snön då den är så pass kompakt men där solen ligger på sjunker man igenom, kanske snöat bort till nästa vecka? Längden på snö/blöt-partierna överrensstämmer ungefär som jag dragit längden på det gulmarkerade. Förekommer rejäla vattenpassager där vattnet går till knäna.
 
Blåa leden på ~8.5km skapade jag nyss på datorn, osäker på hur början är men resterande ska vara fint och löpbart med några enstaka blöta partier. Ska dit och checka till helgen tänkte jag.
 
Hertsöleden tillbaka är ~11km (Sträckade linjen från botten av sjön), den är ganska blöt, speciellt på de gulmarkerade ställena där det är snömassor kvar och kräver snöpulsande. Detta partiet brukar alltid vara blött, så även om snön försvinner kommer det plaskas här. Utöver partierna närmast hertsöträsk är den faktiskt väldigt torr och löpbar.
 

 
För distansens skull kanske blåa 8.5km räcker innan grillningen? De som vill ha längre kan ju springa hem isåfall eller alternativt springa ett varv till. Den röda kommer högst troligt fortfarande vara snötäckt i den östra delen, i bästa fall extremt blöt.
 
Går också att ta en alternativväg tillbaka till StiL om man inte vill snöpulsa, men den innehåller löpning igenom hertsön, dvs asfalt.
 
För övrigt finns det ved vid grillplatserna i förvaringsboxar.
 
  Röda leden:(null)
 
(null)
 
 
 
Röda + Blåa leden
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 Bifogar även mitt pass med de olika sträckorna:
Sträcka 1 (9.15km) är Campus - busshållsplats (Blåmesgränd)
Sträcka 2 är Röda leden (10.75km) - visas från siffran 1 på kartan
Sträcka 3 är Hertsöleden - StiL (10.71km) - visas från siffran 2 på kartan
 
 
 
 
På kartan kan man bocka i "Laps" uppe till vänster så får man fram sträckorna. Sen kan man klicka play/zooma in/ut och navigera själv. Går även få satellitbild om man klickar på symbolen bredvid "Laps"
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0